Politicienii nu au voie sa faca afaceri. Familiile lor, da, si de cele mai multe ori chiar cu statul. Astfel nu ne mai miram ca juniorii devin un paravan pentru afacerile parintilor ba chiar au rolul de a le „albi” banii acestora

Cazul "fiul ministrului Pacuraru" redeschide dosarul copiilor de politicieni. Ce afaceri au ei? Cum isi finanteaza viata de lux? Ce rol au parintii in succesul financiar al copiilor? Cat de mult interfereaza statutul public al parintilor cu bani publici "accesati" de "juniori"?

Fiul lui Pacuraru (PNL). Firma lui Mihnea Pacuraru a obtinut contracte cu societati miniere din Oltenia.

Fiul lui Vacaroiu (PSD). Mihai Vacaroiu a vandut dulciuri in benzinariile Petrom, cand compania era de stat.

Fiul lui Pinalti (PNL/PLD). Gabriel Stefan a facut milioane de euro din energie ieftina de la stat si din „servicii” la CET Bacau.

Mama portocalie (PD). Senatoarea Camelia Cazacu a trecut pe numele mamei ei (70 de ani) firme alimentate cu miliarde de Primaria Capitalei.

Fiul lui Radu Vasile (PNTCD). Tudor Vasile a investit 10 milioane de euro intr-o firma. In plus, e coproprietarul unui club select din Bucuresti.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.