Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie l-a sesizat astazi, pe presedintele Romaniei pentru ca acesta sa ceara urmarirea penala fata de Nicolae Paul Anton Pacuraru, ministrul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, relateaza NewsIn

Ministrul Paul Pacuraru s-a aratat surprins de existenta acestui dosar, dupa cum informeaza si Realitatea. "Eu acuma am aflat de la dumneavoastra de existenta acestui dosar. Nu am luat in viata mea nici macar 50 de bani mita. Cei care ma acuza de asa ceva vor raspunde, pentru ca exista o responsabilitate pentru fabricarea unui astfel de dosar. Nu cunosc dosarul, nu m-a anuntat nimeni nimic pana acum si nu am nicio vinovatie. Nu cred ca va fi nevoie sa fiu cercetat", a declarat minstrul Paul Pacuraru.

Reactiile politice la aceasta noua cerere din partea DNA nu au intarziat sa apara. "Mi se pare foarte periculos ceea ce se intampla. Nu se poate ca in fiecare saptamana DNA sa mai faca un astfel de anunt. Este o hartuire penala a inaltilor demnitari . Romania isi pierde credibilitatea juridica, care si asa este subtire. Este o amenintare la adresa democratiei si la adresa staului de drept", a declarat Georgy Frunda, la Realitatea TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.