In conditiile in care trupul celebrului tenor italian Luciano Pavarotti nici nu s-a racit bine in mormantul din cimitirul orasului sau natal, Modena, presa italiana vorbeste deja despre o batalie pe averea sa

Dupa toate aparentele, Pavarotti a facut cateva shimbari esentiale in testamentul sau cu doar cateva saptamani inainte de moarte, hotarand sa lase mare parte din consistenta sa avere celor trei fiice ale sale, provenite din primul mariaj.

Mai multi prieteni ai celebrului tenor italian, decedat saptamana trecuta din cauza unei cancer la pancreas, sustin ca acesta a modificat prevederile testamentare in favoarea copiilor proveniti din prima sa casnicie, cu Adua Veroni.

"A avut grija sa treaca din nou pe numele lui unele afaceri care erau derulate de alti membri ai familiei si am auzit ca a operat mai multe modificari in testament", a precizat un prieten care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Apropiatii marelui tenor sunt aproape siguri ca respectivele modificari au fost facute in dezavantajul Nicolettei Mantovani, 37 de ani, cea de-a doua sotie, avand in vedere deteriorarea semnificativa a relatiei lor in anul care a precedat decesul lui Pavarotti.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.