Premierul Calin Popescu Tariceanu a anulat intalnirea pe care trebuia sa o aiba astazi la Sibiu, cu seful Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Premierul a descis sa merga in judetul Galati, acolo unde inundatiile au creat o situatie de criza pentru locuitori.

"Consider ca este mai important sa ma duc acolo unde oamnii au nevoie de mine. Ma duc sa verific daca autoritatile s-au mobilizat", a explicat Tariceanu, inainte de a pleca spre Galati.

Premierul Calin Popescu Tariceanu a plecat cu un elicopter, neinsotit de presa, spre localitatea Tecuci din judetul Galati, care este cea mai afectata de inundatii, informeaza NewsIn.

In Tecuci, peste 600 de locuinte si anexe gospodaresti de pe 100 strazi si alei sunt inundate. Potrivit bilantului provizoriu intocmit, in aceasta dimineata, de Prefectura, 103 persoane sunt izolate, si alte 150 au fost salvate. In aval de confluenta paraului Tecucel cu raul Barlad, in spatele zonei industriale a municipiului, apa a trecut peste dig punand in pericol locuintele, iar autoritatile au luat masuri pentru evacuarea cetatenilor din aceasta zona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.