Primaria Capitalei nu a desemnat ieri un cistigator al licitatiei pentru construirea podului peste calea ferata din Pipera. Euroconstruct a depus a treia oferta ca valoare pentru realizarea podului.

Peste citeva saptamini vom afla cine a cistigat licitatia refacuta pentru construirea podului peste calea ferata din Pipera, despre care Cotidianul a relatat in editia de marti. Ieri, dupa ce membrii comisiei de licitatie au deschis ofertele celor patru mari firme care s-au inscris in cursa, clasamentul arata in felul urmator: Mota Engil Engenharia e Construcao a depus cea mai buna oferta - 77 de milioane RON, pe locul al doilea s-a clasat PA&CO International cu 89 de milioane RON, pe al treilea - Euroconstruct, cu 139,9 milioane RON, iar pe ultimul loc - Delta ACM 93, cu 144 de milioane RON. In zilele urmatoare, membrii comisiei vor lua la verificat toate documentele depuse de catre firmele participante.

Punctajul final, care poate schimba clasamentul de mai sus, va avea in vedere urmatorii factori de evaluare: programul calitatii propus pentru executia lucrarii, resursele umane ale proiectantului, caracteristicile tehnice ale proiectului si programul de mediu.

Surpriza licitatiei a fost oferta Euroconstruct, care a fost mai mare cu aproape 150% fata de cea facuta initial. Pentru prima licitatie, Euroconstruct a venit cu o oferta de 61,3 milioane RON, fapt care ii dadea sanse mari sa cistige licitatia de ieri, deoarece oferta lui Mota a fost de 77 de milioane RON.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.