Mitropolitul Clujului, Albei si Maramuresului, Bartolomeu Anania, acuza televiziunea ca este o tehnica diabolica, unul dintre principalii agenti ai poluarii spirituale.

In predica rostita la manastirea Nicula, Bartolomeu Anania a sustinut ca televiziunea in sine nu este rea, dar este folosita in sprijinul raului.

"Devenim un popor de salbatici, devenim un popor de nesimtiti. Asta datorita lucrurilor care se intampla in jurul nostru", a spus Bartolomeu Anania in timpul predicii.

Bartolomeu Anania nu se declaraa impotriva modernizarii, dar acest proces trebuie desfasurat cu precautie: "Unul dintre agentii cei mai puternici ai poluarii spirituale este televiziunea. Sa nu credeti ca am ceva impotriva televiziunii, aceasta inventie moderna. Am si eu televizor, telefon acasa, calculator. Nu sunt impotriva modernitatii sau a modernizarii".

"Televiziunea nu este rea dar este folosita rau, in aceasta democratie in care libertatea este prost interleasa. Nu este liber cel care poate sa spuna tot ce vrea, este liber cel care spune ceea ce trebuie si ce este cuviincios", a incheiat Bartolomeu Anania


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.