Si asta pentru ca, pe langa tavanele care pica atunci cand nu te astepti, instalatiile sanitare sunt si ele o problema. Exista si locuinte in care, daca afara ploua, ploua si inauntru.

Municipiul Targu-Jiu este “campionul” locuintelor cu cele mai mari belele construite din fondurile Agentiei Nationale a Locuintelor. Din 2004 si pana in prezent, tencuiala de pe opt tavane s-a desprins si a cazut peste mobilierul, electrocasnicele sau chiar peste patutul copiilor. Fie au fost reparate de chiriasi, fie de constructori, pentru lucrarile de constructie prost facute nu a raspuns nimeni.

GARANTIE. Imediat ce au fost finalizate, cele sapte blocuri din Targu-Jiu au fost date spre administrare Primariei, care la randul ei a semnat receptia lucrarilor cu firmele constructoare. Un an mai tarziu, blocurile au iesit din garantie, si asta pentru ca, asa cum spun inspectorii in constructii, legea nu prevede garantii mai mari de un an. Aflati la mana Primariei, chiriasii nu au facut mare scandal, pentru ca, asa cum spun chiar ei, de fiecare data cand anuntau autoritatile, acestea le spuneau ca, daca nu le convine, pot lasa locul altor persoane. “Imi este teama sa mai stau in aceasta garsoniera, dar unde sa ma duc?”, a declarat locatara unui bloc in care nu mai putin de patru tavane s-au prabusit.