Pe site-ul www.spiritofromania.com au fost postate zeci de e-mailuri ale ambasadorului Romaniei in Mexic, Manuela Vulpe, ce contin detalii picante despre aventurile amoroase ale acesteia

Detalii picante despre aventurile amoroase ale Manuelei Vulpe, ambasadorul Romaniei in Mexic, au fost postate pe site-ul www.spiritofromania.com. Continutul a zeci de e-mailuri pe care doamna ambasador Manuela Vulpe le-a primit sau le-a trimis de pe contul personal creat pe serverele Hotmail au fost publicate pe un site care apartine revistei romanilor din Australia, editata de Laurentiu Fulga. Trebuie spus ca Laurentiu Fulga este un bun cunoscator al diasporei romane din Australia si America de Sud, de-a lungul timpului facand mai multe dezvaluiri legate de acest subiect.

Din aceste corespondente reiese ca Manuela Vulpe, ambasadorul roman din Mexic, acreditat pentru inca patru alte tari din America Centrala, primeste cu regularitate mii de dolari de la un cetatean australian care joaca rolul de iubit. In acelasi timp, doamna Manuela si-a facut un nou iubit la Mexic, pe care il suspecteaza ca nu ii acorda toata atentia si ca o insala cu alta femeie.

Printre corespondentele postate pe site-ul www.spiritofromania.com se numara si cele purate cu Teodor Baconschi, consilier prezidential si posibil viitor ambasador la Paris. Din acestea rezulta o alta posibila legatura amoroasa avand in vedere ca doamna ambasador ii readuce aminte lui Baconschi momentele placute petrecute intr-o cada cu jacuzzi din Australia. "Aseara am facut o baie, in noua cada (tip jacuzzi) din noua resedinta.

Gandindu-ma la tine, am evocat - si trait - momente din vechea baie (tip jacuzzi), din fosta resedinta din Australia", ii scrie Manuela Vulpe lui Teodor Baconschi. Lecturand continutul corespondentei personale pe care ambasadorul Romaniei in Mexic l-a avut cu diverse personalitati publice din Romania se poate constata ca Manuela Vulpe este preocupata in primul rand sa-i rezolve viitorul fiului ei si sa isi cumpere apartamentul primit cu chirie de la RA-APPS. In acest scop, apeleaza la toti cunoscutii, inclusiv la Dorin Marian, seful Cancelariei primului ministru, pe care il invita in Mexic impreuna cu premierul Calin Popescu Tariceanu. Vulpe nu ezita insa sa ii spuna lui Dorin Marian ca ar prefera sa vina numai el. Din corespondenta ambasadorului reiese ca acesta abuzeaza de functia pe care o ocupa si de relatiile pe care le are pentru a-si rezolva problemele personale.

Probleme si in Australia

Pe de alta parte, culmea e ca Manuela Vulpe are o prietena care devenise amanta bulgarului Stamen Stancev, acuzat de spionaj in dosarul divulgarii de secrete nationale privind privatizarile din Romania. Buna prietena a Manuelei Vulpe ii povesteste cu lux de amanute aventurile sexuale pe care le-a avut cu Stancev. Potrivit informatiilor postate pe site-ul www.spiritofromania.com, Manuela Vulpe ar fi avut unele probleme si in perioada in care a reprezentat Romania in calitate de ambasador in Australia. Laurentiu Fulga, cel care a postat pe site-ul www.spiritofromania.com continutul scrisorilor electronice ale doamnei Manuela Vulpe, relateaza si un alt incident petrecut intre doamna Vulpe si sotia amabasdorului irakian acreditat la Cambera. Motivul pare sa fi fost cauzat tot de o poveste amoroasa la nivel de ambasadori. Pentru cei care nu stiu, mentionam ca Manuela Vulpe a fost ambasador in Australia si a stat la post peste cinci ani, in mandatul oficial de patru ani.

Ministrul trebuie sa ia masuri

ZIUA precizeaza ca nu doreste sa aduca nici o acuzatie la adresa persoanelor pomenite in acest articol. Totusi, e-mailurile postate pe Internet, deci in spatiu public, dezvaluie lucruri extrem de grave. Este posibil ca acest caz al Manuelei Vulpe sa nu fie unul izolat si ca asemenea practici sa fie raspandite in diplomatia romaneasca. Mai exact, si alti reprezentanti ai tarii noastre peste hotare sa se foloseasca de functie si de relatii pentru a-si rezolva anumite probleme personale. De aceea, este necesar ca ministrul de Externe Adrian Cioroianu sa lamureasca situatia Manuelei Vulpe si sa verifice daca exista alte asemenea cazuri. Iar daca ele exista, sa ia masuri.

Va prezentam in continuare o selectie din corespondenta personala a ambasadorului Manuela Vulpe. Mentionam ca nu am intervenit deloc pe continutul textelor. Corespondeta integrala poate fi accesata la adresa de Internet www.spiritofromania.com.

Corespondenta cu Teodor Baconschi

13.12.2006, Manuela Vulpe catre Teodor Baconschi.

Hola Teodor! Cum mai esti?

Eu, asa si asa. M-am mutat in noul apartament, insa (mereu este un "insa") proprietarul nu a indeplinit toate promisiunile; asa ca, de doua saptamani stau fara televizor (probleme cu instalatia de cablu), pana ieri am fost si fara telefon fix si multe altele... Este un ritm incredibil in Mexic sau, mai bine zis, o lipsa de ritm. Toata lumea este serviabila si promite multe (vorba locala preferata este "a sus ordenes"- adica, ce mai! toti sunt la ordinele tale), numai ca realitatea este dezamagitoare. Sunt neparolisti, intarzie pe ruptelea, te amana de pe o zi pe...saptamana viitoare. Ma rog, nu ti-am scris ca sa ma plang, ci ca sa vad ce mai faci si ca sa iti spun ca din cand in cand ma gandesc la tine.

manuela

13.12.2006, Teodor Baconschi catre Manuela Vulpe

Poftim, hola Manuela!

Sunt OK. Muncesc mult si altfel. Public mai mult. Am inca un santier acasa, pe exterior. Balamuc. Mexicanii tai imi aduc aminte de portughezii mei. E totusi important ca oamenii stiu, sau macar incearca sa fie "draguti". Sper sa te cablezi, sa te "fixezi" si cu telefonul si sa-ti mearga bine.

O imbratisare, T

PS Iti multumesc pentru fidelitatea sporadica pe care mi-o marturisesti.

20.12.2006, Manuela Vulpe catre Teodor Baconschi

Aseara am facut o baie, in noua cada (tip jacuzzi) din noua resedinta. Gandindu-ma la tine, am evocat - si trait - momente din vechea baie (tip jacuzzi), din fosta resedinta din australia.

manuela

21.12.2006, Teodor Baconschi catre Manuela Vulpe

Uaaauuu ! Am ramas fara grai.

24.01.2007, Manuela Vulpe catre Teodor Baconschi

Hi, Teodor,

Vad ca te-ai speriat tare de tot de la ultimul meu mesaj si nu ai mai dat nici un semn de viata (nu ca ai fi fost ....taaaaare generos cu semnele inainte)....

Cam atat. esti bine?

manuela

13.02.2007, Manuela Vulpe catre Teodor Baconschi


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.