Crima comisa in cartierul Panduri, care i-a pus pe jar pe criminalistii din Bucuresti, a fost solutionata ieri, la 36 de ore de la demararea anchetei.
Cel care a ucis-o prin strangulare pe tanara Alina Barac, in varsta de 21 de ani, s-a dovedit a fi unul dintre cei doi barbati cu care femeia se intalnea. Aurel Preda, un barbat de 31 de ani, cu zece clase, a fost ridicat ieri-dimineata de politisti si procurori din propria casa. Acolo anchetatorii au descoperit un telefon mobil si mai multe bijuterii care apartinusera victimei.

MOBILUL. In timpul audierilor barbatul si-a recunoscut crima si a sustinut ca motivul faptei sale ar fi gelozia. Potrivit procurorului de caz, Alexandru Georgescu, Alina Barac, ramasa singura in casa mamei ei, l-a chemat pe Preda in vizita vineri, in jurul orei 19:00. Se intalnea cu el de trei ani, dar in paralel avea si o relatie cu un alt tanar, Ionut. Seara a inceput linistit, potrivit anchetatorilor. Alina si Aurel au mancat, s-au uitat la televizor si au intretinut relatii sexuale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.