Vineri seara, pe Ghencea, jandarmii s-au dovedit incapabili sa respecte propriul regulament si sa scoata din stadion un huligan.

Modul in care au actionat jandarmii, vineri seara, pe stadionul Ghencea, in timpul meciului amical Steaua - Charleroi (1-1) - cand au cedat insistentelor unui jucator stelist si au eliberat un suporter care a incercat sa-l loveasca pe portarul echipei belgiene - nu face decat sa incurajeze violenta grupurilor de huligani.

Astfel, in minutul 9 al partidei, Alex Petru Stefanescu, in varsta de 22 de ani, a intrat pe terenul de joc si s-a repezit la portarul belgienilor, incercand sa-i aplice un pumn in cap.

Goalkeeperul belgian s-a ferit si a scapat nevatamat. Oamenii de ordine de la firma Bronic l-au prins pe agresor si l-au predat jandarmilor, care l-au retinut insa doar pentru cateva minute. Si asta pentru ca s-au lasat convinsi de interventia inexplicabila a mijlocasului stelist Gabriel Bostina.

In uralele prietenilor sai, Stefanescu si-a reluat locul in tribuna, de unde a urmarit nestingherit intreaga partida. Jandarmii nu au fost nici macar curiosi sa-l legitimeze. S-au multumit sa-l identifice a doua zi, cand l-au retinut si l-au dat pe mana politistilor.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.