In plin scandal de restituire a Parcului Bordei apar tot mai multe documente legate de aceasta afacere. Faimosul contract prin care Costica Constanda a devenit proprietarul zonei verzi se dovedeste a fi un act de vanzare-cumparare care scoate la iveala si alti cumparatori ai Parcului Bordei, anterior omului de afaceri.

Vanatoarea terenului a inceput la 5 septembrie 2003, cand primarul general de atunci, Traian Basescu, semna doua decizii prin care fostii proprietari ai Satului Francez, Eugen Lincaru si Tudor Dumitru, primeau la schimb Parcul Bordei. Tot atunci apare in acte si numele lui Costica Constanda, dar doar in calitate de reprezentant al proprietarilor. Trebuie mentionat faptul ca ambele documente nu au fost trecute prin Consiliul General al Capitalei, asa cum prevedea legea.

CU GEAMANTANUL PLIN. Cea mai mare parte a zonei verzi, in suprafata de 28.518 metri patrati, a fost data lui Tudor Dumitru, iar 4.606 metri patrati lui Eugen Lincaru. Primul a vandut bucata lui de parc imediat dupa ce Basescu a semnat decizia unui anume Constantin Stoica si sotiei sale, Carmen. Contractul cu pricina a fost incheiat si autentificat cu numarul 2414 la un birou notarial la data de 10.10.2003. in aceeasi zi, probabil in decurs de numai cateva minute, acelasi teren a fost vandut in acelasi cabinet notarial lui Costica Constanda, prin contractul autentificat cu numarul 2415.