Nicolae Vacaroiu a anuntat ieri ca Senatul va sesiza CSM in ce-l priveste pe procurorul Doru Tulus, adjunctul DNA, pe care il acuza de abuz in serviciu.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat ieri ca Biroul Permanent al Senatului a primit din partea procurorului Sectiei a II-a a DNA, Doru Tulus, o solicitare prin care cerea date privind modul in care senatorul UDMR Verestoy Attila a votat un proiect de lege, informeaza Mediafax. El a adaugat ca unii membrii ai Biroului Permanent au considerat solicitarea procurorului "un abuz in serviciu".

Vacaroiu a spus ca Senatul va interveni la Consiliul Superior al Magistraturii, pe acest subiect. Potrivit lui Andrei Alexandru, purtatorul de cuvint al lui Vacaroiu, criticile la adresa gestului lui Tulus au fost formulate in special de senatorul Frunda Gyorgy. El a adaugat ca senatorii au interpretat gestul adjunctului DNA ca o ingerinta in activitatea politica a camerei superioare, nepermisa unui magistrat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.