Traficul pe cea mai aglomerata artera de iesire din Capitala va reveni la normal de abia anul viitor.
Normalitatea se va instala dupa incheierea lucrarilor la cele doua poduri aflate in lucru (primul in zona Aeroportului Baneasa, al doilea la intersectia cu soseaua de centura), precum si la viitorul pasaj inferior (tunel) care va subtraversa DN 1 la intersectia cu Bulevardul Ion Ionescu de la Brad. Ultimul este un nou proiect al Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale. Lucrarile vor fi incheiate la 15 august, pentru primul pod, cel tirziu 1 noiembrie, pentru al doilea, urmind ca realizarea pasajului inferior sa inceapa in septembrie si sa dureze opt luni.

Premierul Calin Popescu Tariceanu este nemultumit de incetineala cu care constructorul portughez Lena Engehania E Construcoes SA efectueaza lucrarile la cele doua poduri. Acestea trebuiau incheiate in luna ianuarie. "M-am intilnit cu reprezentantii Lena si mi-am exprimat nemultumirea legata de ritmul lucrarilor. Am primit asigurari ca lucrarile se vor finaliza la termen.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.