Mordechai Tzivin, avocatul israelian a lui Omar Hayssam, dezvaluie ca persoane apropiate lui Basescu au vrut sa-l mituiasca
Stire-bomba din Tel Aviv. Mordechai Tzivin, aparator al sirianului Omar Hayssam, declara: "Un ofiter superior a venit la mine la birou si m-a informat ca a fost rugat de inalti oficiali din serviciile romåne de securitate sa ma convinga sa nu depun vreo marturie despre informatiile pe care le am. Asta pentru ca presedintelui Basescu i s-ar fi redus considerabil sansele de a cåstiga alegerile pentru referendum, acest lucru fiind contrar intereselor Statelor Unite ale Americii".

Mordechai Tzivin, avocatul israelian care il reprezinta pe Omar Hayssam, sustine ca a fost atentionat, recent, de seful Serviciului de Informatii Antitero israelian, Elkana Harnof, ca "ar fi o amenintare pentru securitatea sa sa viziteze Romånia in timpul campaniei pentru referendum".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.