Amiralul Emil "Cico" Dumitrescu, fost consilier prezidential, si generalul SRI Ovidiu Soare vor fi judecati pentru coruptie de instanta suprema, in timp ce fostul secretar de stat la Ministerul Justitiei Doru Trifoi ramane in cercetarea procurorilor pentru favorizarea infractorului.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au finalizat ieri ancheta in cazul generalului SRI Ovidiu Soare si al colonelului SRI Gheorghe Dumitrache.

MASINI PENTRU SRI

Anchetatorii au dispus trimiterea in judecata nu doar a celor doi ofiteri SRI de la care au pornit cercetarile, ci si a amiralului Cico Dumitrescu, fost consilier prezidential, si a lui Alexandru Tudor Georgescu, asociat la SC Midocar SRL Bucuresti. Firma l-a cadorisit pe generalul Soare cu un Volkswagen Golf 4x4 motion, facut pe comanda speciala in Germania, pe care ofiterul l-a folosit din 2003 pana in 2006. in aceasta perioada, Midocar a livrat Serviciului aproximativ 200 de autoturisme.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.