Prelipceanu si-a anuntat colegii ca pleaca din TVR

In urma articolului referitor la scandalul de cenzura din TVR, din editia de joi a ziarului nostru, editorul coordonator al stirilor TVR, Cosmin Prelipceanu (foto), a convocat o sedinta in care toata lumea s-a injurat cu toata lumea si la finalul careia, depasit de situatie, a anuntat ca va pleca din TVR.

Exista insa o explicatie: Prelipceanu este strans cu usa de serviciul financiar care ii imputa salariul de 100 de milioane (10.000 RON) lunar. Conform unor informatii confirmate de unii membri ai C.A. din TVR, o intelegere tacita intre Rodica Culcer si Tudor Giurgiu ii asigura lui Prelipceanu suma care iese din grila de salarizare.

Ca manevra financiara sa aiba acoperire "legala", lui Preli i se platesc lunar 35 de ore in afara programului normal (care este dublu, 70 de ore). in conditiile in care vine la redactie pe la 12.00-13.00 si pleaca dupa Jurnalul de 20.00, probabil ca el a descoperit o teorie proprie a dilatarii timpului si o aplica in TVR! Statutul de vedeta care i s-a acordat imediat (presupune acordarea a 10 salarii medii), banii de haine (20 milioane lunar), bonurile de benzina, premiul lunar (potrivit Regulamentului intern, articolul h) rotunjesc veniturile acestuia.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.