„Am sa incerc sa ma incadrez in spiritul «Academiei Catavencu», bineinteles, cu brandul Vanghelie“, a glasuit primarul sectorului 5 la lansarea de ieri a Almana-hului „Flori, fete sau baieti“, editia 2007.

Marean Vanghelie a trecut inspirat de
partea umorului. Asistat de Doru Buscu "Daca imi permiteti, o sa dau curs unui speech scris", a continuat Marean. "Si citit!", a contracarat Ioan T. Morar. "Ma aflu aici la invitatia unor domni din presa scrisa si citita pentru care am reprezentat, reprezint si voi reprezenta in continuare o sursa de inspiratie, un prilej de continua uimire si o buna ocazie de profit la ziar." Risete. "Pai, daca sint ironizat ca nu stiu pluralul de la almanah, as vrea sa-l vad si eu pe ala care stie singularul de la almanahe!", i-a dat inainte primarul. Nimeni n-a stiut.

Tema elucidata pe doua viteze

Marean Vanghelie a facut lumina in jurul subiectului editiei din 2007, dar si a aplicabilitatii lui particulare - "am vazut ca e vorba despre un almanah cu filme, flori, fete si baieti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.