Ministrul pentru control si cel al Transporturilor arunca fiecare in circa celuilalt responsabilitatea controverselor legate de autostrada Moara Vlasiei-Bucuresti.

Ministrii Cristian David si Radu Berceanu au opinii diferite asupra modului in care Guvernul trebuie sa solutioneze problema legalitatii licitatiei organizate pentru autostrada Moara Vlasiei-Ploiesti.

Cristian David acuza ca Radu Berceanu nu a prezentat ieri, in sedinta de guvern, pozitia sa in legatura cu raportul Corpului de Control privind licitatia de la autostrada Bucuresti-Brasov. Berceanu a aminat luarea vreunei masuri pentru o data ulterioara.

Cristian David afirma ca Radu Berceanu trebuia, dar nu a inclus pe ordinea de zi a sedintei prezentarea unui punct de vedere legat de concluziile raportului. Documentul, prezentat ministrului Berceanu saptamina trecuta, recomanda luarea masurilor necesare restabilirii legalitatii, adica anularea licitatiei si rezilierea contractului. "Noi am inminat raportul ministrului responsabil, iar acesta este cel care trebuie sa prezinte Guvernului masurile pe care le va lua ca urmare a concluziilor raportului", spune Cristian David, seful Corpului de Control.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.