Presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, a afirmat ieri ca Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, si Bogdan Buzaianu, fostul patron al Energy Holding, sunt buni prieteni. El a sustinut ca acestia ar fi "prieteni de pahar" si a publicat pe site-ul Grupului doua fotografii, in care Buzaianu si fratele sefului statului apar impreuna.
Mugur Ciuvica il face mincinos pe Mircea Basescu, dupa ce acesta a declarat, saptamana trecuta, ca s-a intalnit cu Buzaianu o singura data, dupa semnarea contractului dintre firma pe care o reprezinta, Plusfood Constanta, si Energy Holding. GIP publica pe site si Contractul de furnizare a energiei electrice, incheiat intre cele doua societati. Mugur Ciuvica mai sustine ca doua dintre articolele contractului ar favoriza Plusfood, care ar cumpara energie la un "pret foarte mic, mult mai mic chiar decat cel cu care firma lui Mircea Basescu cumpara energie direct de la Electrica".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.