Tanara de 17 ani care a picat de la etajul sase al apartamentului lui Razvan Tranca a fost externata ieri, ne-a declarat mama acesteia. Fata le-a spus anchetatorilor ca relatia dintre ea si chirurg era una medic – pacient si ca nu avea relatii amoroase cu acesta. Doctorul spune ca erau amanti si ca era indragostit de Andreea.
Minora Andreea Mocanu neaga faptul ca ar fi avut vreo legatura amoroasa cu Razvan Tranca. Tanara spune ca relatia dintre ei era cea dintre un medic si pacientul sau. De altfel, acest lucru ar reiesi si din cercetarile facute de procurorii Parchetului Capitalei. Surse apropiate anchetei ne-au precizat ca nu exista nici o dovada ca medicul si victima ar fi avut o relatie de acest tip mai inainte de producerea incidentului.

Sursele citate au zugravit-o pe Andreea ca fiind o tanara destul de naiva, usor de pacalit. Ea a spus anchetatorilor ca in ziua respectiva a plecat de la scoala cu mai multi colegi si a mers cu metroul pana la Piata Victoriei. La despartire, ea le-a spus acestora ca se duce la Spitalul "Grigore Alexandrescu" sa isi schimbe pansamentul. A primit insa un telefon de la doctorul Tranca, care i-ar fi spus sa vina la Obor, ca o asteapta cu masina, ne-au spus sursele. Andreea a fost de acord. Ea a zis ca a crezut ca doctorul o duce la cabinetul lui particular. A dus-o acasa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.