Deputatul PIN banuieste ca Monica Macovei ar fi achizitionat un imobil de 200.000 euro

Deputatul Lavinia Sandru a cerut, ieri, intr-o scrisoare deschisa, demisia de onoare a Monicai Macovei din functia de ministru al justitiei. Motivul reactiei Laviniei Sandru il reprezinta informatia potrivit careia Macovei ar fi achizitionat o vila intr-un cartier rezidential din apropierea Capitalei.

"Mi-a atras atentia o informatie noua - care ar putea fi tratata la capitolul "fapt divers" daca n-ar fi despre dumneavoastra, inca ministru al justitiei, luptator declarat impotriva vechiului sistem politic: am aflat ca sunteti pe cale sa deveniti un veritabil Adrian Nastase feminin al guvernarii portocalii. Nu pot categorisi altfel intentia dumneavoastra de a achizitiona o vila intr-unul dintre cele mai selecte cartiere rezidentiale pentru care ati platit deja avansul, coroborata cu dorinta dumneavoastra exprimata de a achizitiona si alte proprietati imobiliare extrem de valoroase", sustine Lavinia Sandru.

Deputatul PIN nu-si poate imagina cum un membru al guvernului, in numai doi ani, a reusit sa stranga "atatia bani pentru a-si schimba radical modul de viata".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.