Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a reiterat ieri o idee draga lui, anume despagubirea prin Fondul Proprietatea a cumparatorilor de Dacia 1300.
Ideea, expusa in premiera in vara anului trecut, a fost reluata si ieri de Varujan Vosganian. Acesta a argumentat ca Fondul Proprietatea ar trebui sa despagubeasca toate abu-zurile savirsite de reprezentantii regimului comunist, inclusiv pe cei care au depus dosare pentru achizitionarea unei Dacii. "Fondul Proprietatea trebuie sa fie o masura prin care sa fie despagubiti toti cei care au facut obiectul unor abuzuri in perioada comunista. Astfel ca actiunile Fondului nu trebuie destinate doar celor care si-au pierdut proprietatile imobiliare, ci si altora care au suferit de pe urma deciziilor luate de comunisti, cum ar fi cei care au depus dosare pentru achizitionarea unei Dacii", a spus Vosganian.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.