Consulul Romaniei in Liban, Mihai Iancu, a fost sanctionat disciplinar de ministrul afacerilor externe, Mihai Razvan Ungureanu, in urma scandalului declansat, la finele anului trecut de sotia lui Hayssam.
Din cauza deficientelor manageriale in procesul de gestionare a situatiei, Ungureanu a acceptat si demisia directorului general al Directiei Generale Afaceri Consulare, Petre Catrinciuc, precum si a adjunctului sau, Liviu Lucian Avram. Ministrul de externe a luat aceasta decizie ca urmare a verificarilor pe care le-a dispus imediat dupa aparitia procurii.

Astfel s-a constatat ca la sectia consulara a Ambasadei Romaniei in Liban au fost depuse, pe data de 8 decembrie 2006, sapte declaratii notariale prin care Omar Hayssam isi dadea acordul in vederea deplasarii in Turcia a celor sapte copii minori ai sai, insotiti de mama lor, Adela Omar..


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.