Dosarul penal al fiului si curtoazia tatalui i-au impiedicat pe Tiriac junior si senior sa impuste mistreti la Balc.
Captura record la vinatoarea de la Balc. Fata de 185 de mistreti in 2005 si 186 anul trecut, invitatii miliardarului Ion Tiriac au doborit in weekend 240 din totalul de 600 de pe fondul de vinatoare. Dintre acestia, 130 au fost impuscati simbata si 110 ieri. Cifrele au fost confirmate de Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si Cinegetic Bihor. Rezultatul este cu atit mai surprinzator, cu cit vinatorii au fost obositi ieri, in urma chefului de simbata seara, care s-a intins pina spre zori.

Cel mai in forma vinator, ne-a dezvaluit unul dintre participanti, a fost baronul Bich, mostenitorul imperiului Bic, producator de pixuri, brichete, aparate de ras. Baronul a doborit nu mai putin de sapte mistreti, trei simbata si patru duminica. La polul opus s-a situat Wolfgang Porsche, mostenitorul companiei auto cu acelasi nume.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.