Medicul serban Bradisteanu, cercetat de procurorii anticoruptie pentru luare de mita in contextul unei licitatii detine trei proprietati (n.r.-o garsoniera si doua case) evaluate de un expert la peste 1.600.000 de euro. Aceasta expertiza a fost facuta la inceputul acestei luni, cand anchetatorii au cerut sa stie valoarea exacta a imobilelor detinute de medicul Bradisteanu.

Actul oficial a fost realizat de acelasi evaluator care a facut un act procedural similar in ancheta vizandu-l pe fostul prefect de Iasi, Radu Prisacaru, acuzat de luare de mita intr-un dosar aflat tot la DNA. in urma cererii procurorilor, evaluatorul a identificat o garsoniera situata pe Calea Victoriei si evaluata la 60.000 de euro, o casa in comuna Izvorani in valoare de 450.000 de euro si o alta casa in capitala evaluata la 1.100.000 de euro, toate pe numele lui Bradisteanu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.