Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu au intentia sa-si petreaca intr-un mod mai putin obisnuit Revelionul 2007.
Peste mai putin de 50 de zile va fi "Revelionul Integrarii in Europa", dupa cum sta scris pe una dintre proiectiile de program aflate in lucru, in aceste zile, la cabinetele celor doi. Presedintele si prim-ministrul si-ar putea petrece in mod separat Revelionul Integrarii Europene, daca planul consilierilor va fi aprobat. Una dintre variantele in discutie este cea in care seful statului va merge, in noaptea de Anul Nou, la Sibiu, pentru a inaugura noul statut al acestui oras, acela de Capitala Culturala Europeana.

La Sibiu, presedintele Traian Basescu ar urma sa ajunga dupa traditionalele urari de trait bine, de la miezul noptii dintre ani, pe care le va adresa romanilor de la kilometrul zero al Romaniei, Piata Universitatii. Daca nu ajunge in primele ore ale anului 2007, seful statului va merge, totusi, la Sibiu, pina la data de 3 ianuarie a anului viitor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.