Dupa ce, cu cateva saptamani in urma, a anuntat ca vrea sa omologheze marca “Gici Becali” la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) iata ca acum i-a venit o alta “idee” presedintelui PNG, Gigi Becali, care si-a anuntat intentia de a candida la alegerile pentru europarlamentari

"Intentionez sa candidez la alegerile pentru europarlamentari, doar eu sunt armasarul care trag caruta (PNG-n.r.). Daca voi castiga, trag caruta mai departe la alegerile parlamentare. Tre’ sa conduc Tara Romaneasca", a declarat duminica, la Galati, intr-o conferinta de presa, Gigi Becali.

Presedintele PNG considera ca un scor bun la alegerile interne ar asigura formatiunii sale o intrare pe usa din fata in familia politica europeana, Becali fiind convins ca Partidul Popular European (PPE) se va arata el insusi interesat de o colaborare cu PNG. Pentru liderul PNG este important ca la alegeri europarlamentare candidatii partidului sau sa faca o impresie buna pentru "a nu fi nevoie sa mergem sa batem noi la usa PPE, ca servitorii si cersetorii. Dimpotriva, cei de la PPE ne vor suna si vor spune ca vor sa discute cu noi", a spus Gigi Becali.

"In doi ani ii iau tronul lui Basescu"

In acest context, presedintele PNG a afirmat ca se considera mai puternic decat seful statului, Traian Basescu. Becali s-a referit in termeni duri la adresa presedintelui, dand de inteles ca Basescu ar fi "alunecos". "Vreau sa vorbesc despre Basescu, cand o sa-l cunosc suta la suta. Omul acesta nu stii cum sa-l aduni, cum sa-l apuci. Eu, cand am stat cu el, mi-am facut o impresie extraordinara. Dupa aia, am vazut jocurile care le face, si nu mai stiu ce sa spun. Eu va pot spune de el ca om, dar noi n-avem nevoie de un om presedinte, noi avem nevoie de un presedinte puternic. Iar, in privinta asta, el este pentru mine prea mic. Eu sunt prea puternic pentru el! O sa-l inving, o sa-i iau tronul peste doi ani si la revedere. N-o sa mai aveti ce discuta", a conchis Becali.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.