BNR a decis sa opreasca creditarea doar cu buletinul. Retailerii propun cardurile de credit in loc, iar adeverinta de salariu este cheia pentru un astfel de imprumut
Disparitia creditului cu buletinul va duce la o noua lupta a retailerilor de electrice si electrocasnice de a veni cu cele mai atractive oferte pentru cei care doresc sa-si achizitioneze produse in rate. Momentan, mare parte dintre noile sisteme sint inca pe hirtie, dar se anunta deja preturi si dobinzi mai mici. "Nu putem vorbi despre un substitut al creditului cu buletinul, vorbim despre produse de finantare noi cu costuri cit mai mici. Practic, toate produsele de finantare vor avea in spate un card de credit care va avea, pe linga schemele de finantare traditionale, si sisteme de loializare precum puncte sau discounturi", ne-a declarat Dan Ostahie, CEO Altex.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.