Angajament. Latifundiarul din Pipera isi indeplineste promisiunile facute oltenilor care au ramas fara case, in urma inundatiilor din acest an

In timp ce Guvernul abia toarna fundatia pentru casele sociale, George Becali are gata 30 de locuinte si in fiecare zi casele finantate de el rasar ca ciupercile dupa ploaie. Oamenii care si-au vazut casele luate de apele revarsate ale Dunarii scandeaza numele lui Becali si cu lacrimi in ochi ii multumesc pentru ajutorul oferit. "Daca nu era Domnul Becali inghetam de frig la iarna. Becali este mai puternic decat Guvernul, pentru ca de la stat nu am primit decat promisiuni desarte", ne-a spus Maria Florea, sinistrat. Sinistratii privesc necontenit la noile case si se roaga pentru sanatatea omului de afaceri. "Casele pe care ni le-a dat acum Becali sunt adevarate palate", spun cu antuziasm oamenii.

Mai mult de 25 de miliarde de lei pentru sinistrati

Peste 50 de familii se vor bucura in aceasta iarna de o locuinta calduroasa. Suma investita de George Becali depaseste suma de 25 de miliarde de lei pentru sinistrati. "O casa costa peste 500 de milioane de lei vechi si in scurt timp oamenii se pot bucura de conditii foarte bune de trai. O casa are doua dormitoare, living, bucatarie, baie, iar materialele de constructie sunt de ultima generatie. Pana in decembrie vor fi gata 50, iar noi avem sute de angajati care lucreaza incontinuu", a declarat Mihai Oprea, presedinte PNG Olt.

Guvernul abia toarna fundatiile

Din pacate, nu toti sinistratii se vor putea bucura de utilitatile oferite de casele finantate de Becali, pentru ca majoritatea asteapta ajutor de la Guvern. Stadiul lucrarilor finantate de catre Guvern este abia la inceput: la Bistret metodologia constituie principala problema pentru care autoritatile nu au demarat lucrarile, la Bechet nu au sosit inca toate materialele necesare turnarii fundatiei, iar la Rast abia au fost delimitate terenurile unde se vor ridica locuinte. Astfel, iarna ii va gasi pe oameni tot in module, fara incalzire si conditii minime de viata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.