Marcajele sub forma de morcovi, care delimiteaza culoarul unic pe care circula masinile francofoniei, au fost livrate de o firma de casa a Partidului Democrat. Vesta Investment SRL este societatea fiului unui fost secretar de stat din Ministerul Transporturilor, care a lucrat si sub ministeriatul Traian Basescu. in Monitorul Oficial sunt publicate mai multe dintre donatiile "la vedere" ale acestei societati catre PD Bucuresti. Suma intalnita cel mai frecvent este de 100 de milioane.

Surse apropiate PD sustin insa ca "donatiile" ar fi mult mai mari decat ceea ce apare in scripte. in prezent, firma face bani grei din contractele cu Primaria Capitalei. "Morcovii" sunt ultimul plocon dat sereleului care va incasa aproape 10 miliarde de lei pentru livrarea, montarea si demontarea lor. Cele 14.000 de conuri portocalii de plastic, amplasate intre Aeroportul "Henri Coanda" si Palatul Parlamentului, vor fi platite din fondul de rezerva bugetara al guvernului, desi licitatia a fost organizata la Primaria Capitalei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.