Aniversare. Miron Cozma a implinit 52 de ani, dupa gratii, in 25 august. Fostul lider al minerilor a fost sarbatorit de colegii de camera din Penitenciarul Rahova. Petrecerea a tinut pana tarziu in noapte si nu a derajat cadrele inchisorii.

Surse din anturajul fostului lider al minerilor ne-au declarat ca sarbatoarea a inceput dis-de-dimineata. Trezit ca in fiecare zi la ora 6 dimineata, cand se face apelul in inchisoare, Miron Cozma a primit din partea fiecarui coleg de celula cate un mic dar. Chiar si Ionita Nistor, fostul membru PSD, care a detinut functia de consilier general al Primariei Capitalei, i-a pregatit un cadou "Luceafarului huilei". Cozma a pregatit o masa copioasa pentru colegii sai, iar petrecerea a durat pana tarziu in noapte. Veselia si gandul la libertate l-au facut sa isi povesteasca cei aproape noua ani de detentie prietenilor de celula si sa declare ca "aceasta petrecere este ultima in Penitenciarul Rahova".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.