Ieri, o serie de informatii fierbinti au explodat pe piata media, avind in epicentru vedete de prim rang ale unor televiziuni consacrate care se afla in tratative cu alte posturi. Semn ca toamna vine cu surprize mari. 400.000 de euro si un VW Touareg pentru Dan Negru.

Prima veste exploziva se refera la cea mai iubita vedeta a Pro TV, Teo. Din informatiile care se vehiculeaza pe piata, trustul turcesc Dogan i-a oferit o leafa de 40.000 de euro pe luna, daca paraseste postul care a consacrat-o, pentru a face un rating si mai mare la noul post pe care il pritocesc otomanii.

Reamintim ca cel mai mare grup media din Turcia, Dogan Media, intra din toamna pe piata din Romania, dupa ce a obtinut licenta pentru D TV, un canal de divertisment, investitia cifrindu-se, numai pentru inceput, la peste 35 de milioane de euro. Consultantul grupului a fost initial Cristian Burci, fostul patron de la Prima TV, dar mai apoi turcii au renuntat la serviciile lui din motive inca neanuntate oficial. Grupul Dogan, detinut de mogulul media Aydin Dogan, este cel mai puternic conglomerat media din Turcia. Are cele mai citite publicatii "Hurriyet" si "Milliyet", Kanal D, CNN-ul local in limba turca (Cnn Turk, joint-venture intre Turner International si Dogan Media Group), agentie de stiri.

Revenind la tranzactiile cu vedete romanesti, este posibil ca Dogan sa nu poata "achizitiona", totusi, mina de aur numita Teo, avind in vedere faptul ca aceasta se afla in negocieri si cu trustul lui Sorin Vintu, cel mai probabil pentru postul Romantica. Se pare, insa, ca trustul Dogan a avut mai mult succes in cazul lui Dan Negru, vedeta Antenei 1, caruia i s-au oferit niste "incurajari" ametitoare: 400.000 de euro, ca prima de instalare, plus o masinuta Volkswagen Touareg! Partea trista este ca Negru a filmat deja prima emisiune din "Ziua judecatii", restul, raminind in aer.

Sint unele informatii cum ca turcii i-au abordat, de asemenea, pe Lucian Mindruta si pe Dana Mladin, producatoarea emisiunii lui Negru (care a fost, in ultimii ani, intens curtata si de Pro TV) numai ca acestia, fideli Antenei 1, nu s-au aratat pina acum captivati de ideea de a se lasa cumparati, cu una, cu doua...Daca stirile se confirma, cele doua televiziuni (mai ales Pro TV!) primesc niste lovituri grele. Si vinzoleala de toamna abia incepe!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.