Fostul director adjunct al SPP Dobre Boros a declarat, ieri, la conferinta de presa a PRM, ca Traian Basescu pune uneori SPP in situatii delicate, sustinind ca exista inregistrari video, din martie - aprilie 2005, cind seful statului a sarit de doua ori gardul pentru a parasi Palatul Cotroceni. Dobre Boros a sustinut ca detine informatii potrivit carora multi dintre ofiterii SPP sint foarte suparati ca nu se respecta nici cele mai elementare reguli de protectie, cum ar fi colaborarea dintre cei care asigura protectia si cel protejat.

Potrivit lui Boros, prin martie-aprilie 2005, Traian Basescu ar fi sarit de doua ori gardul pentru a pleca din Palatul Cotroceni. Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor, care l-a adus pe Dobre Boros la conferinta PRM, l-a intrebat pe acesta daca sint casete cu Basescu in aceasta ipostaza. "Bineinteles", a fost raspunsul lui Boros, fara a oferi probe. "El, Traian Basescu, ar trebui sa dea scris la SPP ca in anumite momente o ia razna, ca oamenii acestia (din SPP - n.r.) sa nu fie pedepsiti daca el va pati ceva, Doamne fereste!", a mai spus Dobre Boros. Dobre Boros a precizat ca a fost director adjunct al SPP in perioada 1993-1996.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.