Procurorul-sef al Parchetului Urziceni e un adevarat negustor. As al tranzactiilor imobiliare, el manevreaza terenuri prin intermediul parintilor sau al secretarei sale. In afacere sunt bagati si cei mai potentati investitori locali. CSM ar face bine sa-si trimita inspectorii la Parchetul Urziceni. Parchetul de pe langa Judecatoria Urziceni este condus de procurorul Sterian Guli. Sotia domnului prim-procuror este sefa agentiei locale a BCR. Combinatia este letala pentru mediul de afaceri din oras. Desi acest fapt abia transpira din declaratia de avere a procurorului, pe la colturi se sopteste despre o adevarata morisca de stors bani si proprietati de la afaceristii care au calcat pe bec.

Jurnalul National publica la inceputul anului o ancheta jurnalistica, in care demonstram cu documente cum seful DNA Ialomita a cumparat moara unui afacerist din Urziceni chiar cu banii acestuia. Daca sesizarea noastra nu ar fi fost pur si simplu inmormantata de autoritati, probabil ca altfel ar fi colaborat cei care au fost siliti dupa declaratiile lor sa cotizeze in diverse directii, mai ales catre Parchet. Victimele spun ca le este frica sa vorbeasca, pentru ca spagarii au relatii peste tot si nimeni nu-i va atinge vreodata. Nimeni nu crede ca CSM se pricepe si la altceva decat la protejarea oamenilor legii care comit infractiuni la adapostul functiilor importante din sistem.

Si, obiectiv judecand, nu ai cum sa nu le dai dreptate. Morisca imobiliara pe care o vom dezvalui in continuare si care se deruleaza in jurul familiei Guli demonstreaza ca e ceva putred la Parchetul de pe langa Judecatoria Urziceni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.