Seful Casei Armatei din Focsani, col. Eugen Anghel, a dezvaluit un lucru incredibil. "Cand nimeni nu-i mai dadea fetitei nicio sansa, minunea e pe cale sa se infaptuiasca. La cei 14 ani ai sai, Irina Andreea se afla la un pas de a reveni alaturi de noi. Comandantul brigazii, colonelul Ion Cotropai, mi-a spus ca profesorul de la Spitalul Floreasca, care se ocupa de fetita a declarat ca functiile vitale ale acesteia se refac miraculos. Astfel, putem spune ca exista sanse ca ea sa-si revina din coma. Daca procesul continua, Irina Andreea s-ar putea sa-si revina complet", a afirmat col. Anghel. La pomana sotilor Stefan si Maricica Balan au participat peste 600 de focsaneni, civili si militari.

De mentionat ca, la un moment dat, in timpul saparii gropilor in Cimitirul Nordic pentru Stefan si Maricica s-a luat in calcul si amenajarea unei cripte pentru Irina Andreea. Tatal locotenent-colonelului Balan a refuzat, insa, acest lucru. Doctorul Bogdan Oprita, seful Departamentului de Urgente majore din cadrul Spitalului Floreasca, a declarat, insa, ieri, ca fetita este in continuare in coma si se afla la terapie intensiva si ca in evolutia ei nu a intervenit nicio schimbare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.