Adrian Nastase nu mai declara nimic in dosarul Zambaccian

Chemat ieri din nou la DNA in cazul Zambaccian, fostul premier Adrian Nastase a declarat ca nu va mai da anchetatorilor nici o declaratie in acest dosar, pe care l-a catalogat ca fiind "instrumentat politic". Nastase a stat in biroul procurorilor un sfert de ora, timp in care le-a spus acestora ca se considera hartuit. Adrian Nastase si-a motivat supozitia pe declaratia lui Daniel Morar, facuta joi la postul de televiziune Realitatea TV, potrivit careia dosarul Zambaccian va fi trimis in instanta in toamna, fiind un dosar prioritar, de mare coruptie.

"Din moment ce procurorul-sef al DNA, Daniel Morar, s-a antepronuntat in urma cu citeva zile, afirmind ca acest dosar este unul prioritar, ca e un dosar de mare coruptie si ca trebuie trimis in instanta pina in toamna, este clar ca decizia politica a fost luata si nu vad ce rost mai are sa mai merg la DNA sa dau declaratii."


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.