Cosmin, fiul de 17 ani, a incercat sa-si urmeze tatal si sora, ieri, in ziua inmormantarii lui Constantin Chelaru, tatal fetitei ucise de un vecin de bloc. Baiatul a vrut sa se sinucida aruncandu-se de la fereastra.

"Sotia lui Constantin nici nu mai vorbeste, iar cand i-au adus sotul acasa a lesinat si a fost dusa la spital. Fiul a vrut tot atunci sa se arunce pe geam, si la fel a incercat si azi, in ziua inmormantarii. El spune ca isi va ajunge tatal din urma si si-a pus in cap sa mearga la el", povesteste Sanzianu Rusu, una dintre vecine.

Psihologul care ajuta familia Chelaru in aceste momente, Gabriel Crumpei, crede ca baiatul isi va reveni cu greu dupa acest soc, fiind sanse foarte mari sa cada in depresie. El si mama sa nu sunt departe de un act suicidal. "Depinde de fortele baiatului si de capacitatea lui. Trebuie sa urmeze un tratament alaturi de mama sa. Din pacate, orice depresie duce la sinucidere", a adaugat medicul. Conform avocatului lor, parintii asasinului au dorit de la inceput sa plece, numai ca nu pot vinde apartamentul, intrucat este sub sechestru asigurator de cand tatal Larisei a cerut despagubiri de peste doua miliarde de lei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.