Dupa egalul obtinut de Dinamo in amicalul cu Olympique Marseille, Mircea Rednic s-a declarat incantat de felul in care joaca echipa construita de el in numai cateva saptamani. Mai mult, "Puriul" s-a umflat in pene, spunand ca nici unul dintre antrenorii dinamovisti din sezonul trecut nu au stiut sa aprecieze corect valoarea lui Adrian Cristea, care si-a pierdut, astfel, increderea in sine.

Dinamo a terminat la egalitate, 2-2, cel mai important amical al verii, cu Olympique Marseille, iar oficialii echipei din Soseaua Stefan cel Mare au trecut rapid de la agonia infrangerii din fata echipei de liga a patra la un extaz care pare oarecum deplasat. "Dinamo e peste asteptarile mele, perioada asta. A fost primul meci mai serios, pana acum am tot cautat, am facut mai multe formule de echipe, mai multe sisteme si nu credeam ca o sa imi iasa chiar atat de bine din prima", a declarat Mircea Rednic. Acesta se bucura de toata increderea fanilor dinamovisti, care viseaza la o prezenta cat mai consistenta in Cupa UEFA si la castigarea titlului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.