Beizadeaua judecatorului Covei de la Curtea de Apel Craiova a comis-o din nou: Iustin a desfigurat un adolescent a carui sora ii declinase avansurile. Victima a fost supusa mai multor interventii chirurgicale dupa „intalnirea“ cu puscariabilul Iustin Covei

Fiul judecatorului Marin Covei de la Curtea de Apel Craiova si-a dat din nou in petic: de aceasta data, el a agresat un tanar de 18 ani, deoarece sora acestuia nu a cedat avansurilor sale. Victima a petrecut doua saptamani pe patul de spital, fiind supusa mai multor interventii chirurgicale. Beizadeaua de judecator s-a ales cu un nou dosar penal. Al catelea?! Nici el nu mai stie!

Copilul teribilist al Craiovei, Iustin Covei, pare sa nu aiba teama de nimeni si nimic. Nici macar cele 24 de ore petrecute in arestul Politiei, in urma cu aproape un an, din cauza multiplelor scandaluri provocate, nu par sa-l mai fi linistit. Asa se face ca Iustin Covei a catadicsit sa-si probeze din nou "abilitatile pugilistice" pe figura unui alt adolescent craiovean.

Ultima victima, Costin Dascalu, 18 ani, a petrecut doua saptamani pe patul de spital si a fost supusa mai multor interventii chirurgicale, dupa "intalnirea de gradul zero" cu Iustin Covei. Proaspat externat, Costin Dascalu a mers la Institutul de Medicina Legala Craiova, de unde i-a fost eliberat certificatul nr. 1554/A2/04.07.2006, care atesta ca el necesita 25 de zile de ingrijiri medicale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.