Procurorii au finalizat ancheta in cazul Bivolaru, dar nu reusesc sa-l mai gaseasca pentru a-l trimite in judecata

Anchetatorii au incheiat cercetarile in cazul liderului Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru, urmind sa-i prezinte materialul probatoriu. Dupa acest ultim pas al anchetei va fi intocmit rechizitoriul, iar Bivolaru poate fi trimis in judecata, alaturi de ceilalti 20 de inculpati din dosar.

Schimbare de adresa

Reprezentantii Ministerului Public au incercat sa-i comunice lui Bivolaru, aflat in Suedia, la adresa la care locuia in momentul in care autoritatile din aceasta tara au refuzat extradarea lui in Romania. Comunicarea s-a intors la Parchet cu mentiunea ca destinatarul Gregorian Bivolaru nu mai locuieste la acea adresa.

In Romania, Bivolaru a fost anchetat sub acuzatiile de raport sexual cu o minora, sustragere de la cercetarea penala si trecere frauduloasa a frontierei. In aceasta situatie, procurorii au cerut lamuriri autoritatilor suedeze, pentru a stabili daca este vorba de o schimbare de adresa sau de parasirea teritoriului tarii care i-a acordat dreptul de refugiat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.