Anca Hanes Manea, nepoata senatorului liberal Norica Nicolai, acuzata de folosirea ilegala a cartelei de vot a unui parlamentar, a fost prezenta, ieri, la Parchetul General. Procurorii spun ca se fac cercetari prealabile pentru uzurpare de calitati oficiale
Procurorii spun ca in cazul Ancai Hanes Manea se fac cercetari prealabile si ca ea a fost chemata, din nou, joi pentru vizionarea casetei filmate in Senat. Audierea de ieri a avut loc dupa ce doua organizatii neguvernamentale au sesizat Parchetul in legatura cu folosirea ilegala a unei cartele de vot de catre Anca Hanes Manea si au solicitat urmarirea penala a acesteia, precum si "cercetarea pentru complicitate" a senatorilor liberali Norica Nicolai, Serban Stratila si Teodor Melescanu. Asaltata de ziaristi, Anca Hanes Manea a parasit sediul Parchetului fara a scoate un cuvant.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.