Omul de afaceri Marius Vizer, presedintele Uniunii Europene de Judo, acuzat in Romania de presupuse fapte de coruptie, va fi anchetat in Austria
Judecatorii bucuresteni au acceptat transferul dosarului sau in Austria, intrucat Vizer are dubla cetatenie, romana si austriaca. Afaceristul a fost acuzat de catre DNA, pentru ca, alaturi de fostul adjunct al Finantelor Publice Bihor, Ioan Lascau, ar fi pretins 18 miliarde de lei unei persoane in schimbul unor servicii economice. Ei i-ar fi promis unui anume Mircea Nistreanu ca ar putea interveni pe langa functionari ministeriali, pentru decontarea preferentiala a unor lucrari in valoare de 185 de miliarde de lei, lucrari efectuate de firma denuntatorului. Marius Vizer se afla ieri la Budapesta. Contactat de "Averea", el a declarat: "Decizia Curtii de Apel este una logica, intrucat eu sunt cetatean austriac si locuiesc la Viena".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.