Miron Cozma a fost adus de la Penitenciarul Timisoara la Bucuresti pentru a fi audiat in dosarul fratilor Camataru si in cel al Mineriadei din 13-15 iunie 1990
Directorul Penitenciarului din Timisoara, Ioan Bala, a declarat ca fostul lider din Valea Jiului va indeplini toate conditiile de eliberare conditionata, dupa 1 iunie. Data a fost stabilita de Tribunalul Timis, iar situatia fostului lider al minerilor din Valea Jiului va fi dezbatuta automat de comisia de specialitate din penitenciarul in care se va afla in momentul intrunirii acesteia. Ioan Bala a precizat ca, daca va primi o recomandare favorabila, cererea de eliberare conditionata formulata de avocatii detinutului va fi analizata de judecatorii de la Tribunalul Timis, care vor hotari daca Miron Cozma poate fi pus in libertate. "In caz afirmativ si daca procurorii nu vor face recurs in termen de trei zile, Cozma va fi eliberat", ne-a declarat directorul inchisorii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.