64 de familii de sinistrati din localitatea doljeana Rast au fost pusi ieri dimineata in posesia suprafetelor de teren unde isi vor construi noile locuinte
Noul amplasament unde se vor construi cele 64 de locuinte este vechea vatra a satului. Oamenii isi pregatisera tarusii care marcau teritoriul unde isi vor construi noile locuinte. Prefectul judetului Dolj, Nicolae Giugea, si directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Dolj, Maria Basescu, au sosit in jurul orei 11.00 la Rast. Cei doi au fost asteptati atat de sinistrati, cat si de primarul comunei, Iulian Silisteanu, cu sampanie, au ciocnit un pahar, dupa care fiecare dintre cele 64 de familii de sinistrati care se aflau pe lista de prioritati a primit suprafata de teren unde se vor ridica noile case.

Primarul Iulian Silisteanu sustine ca ulita pe care se vor construi noile case va purta numele "strada Banilor", insa daca bancile vor sustine proiectul o vor boteza "strada Bancilor". Vechii proprietari ai terenurilor unde se va ridica noul Rast vor primi alte suprafete de teren in aceasta localitate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.