Ion Soc de 37 de ani, fostul subofiter al Serviciului de Protectie si Paza (SPP), care a fost gasit, in urma cu trei zile, impuscat in cap la Palatul Elisabeta, a fost inmormantat ieri, in prezenta catorva sute de oameni. Soc a fost adus acasa, dar familia acestuia a fost nevoita sa-l inmormanteze la Goicea, localitatea vecina, din cauza ca Dunarea a inundat cimitirul. Pana la cimitir coloana mortuara a trecut printre casele daramate, aspectul dezolant al asezarii accentuand disperarea familiei indoliate. Mama fostului SPP-ist isi striga disperata fiul: "De ce, Doamne, de ce? De ce l-ai luat? Copilul meu nu merita acest lucru!".

Rudele, colegii, nimeni nu a vrut sa vorbeasca despre tragicul sfarsit al subofiterului. Conducerea SPP a ordonat o ancheta pentru a elucida imprejurarile in care s-a produs evenimentul. Desi primele date conduc spre o sinucidere, anchetatorii nu exclud varianta ca Ion Soc sa fi fost asasinat. Cazul nu are precedent de la infiintarea SPP.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.