Dinamo Bucuresti a pierdut, sambata, in deplasare, cu scorul de 0-1, meciul disputat in compania echipei CFR Cluj, in etapa a XXIV-a a Diviziei A

Fundasul Vasile Jula a marcat unicul gol al partidei in minutul 49. Romeo Surdu a centrat, din corner, in careul dinamovist, de unde Jula, nemarcat la zece metri de poarta lui Cristi Munteanu, a inscris cu capul, la coltul lung.

Dorinel Munteanu, antrenorul gazdelor, a declarat ca nu a intentionat sa ajute pe Steaua prin rezultatul obtinut in fata "cainilor", dar a subliniat ca se bucura "enorm". "N-am vrut sa ajut astazi pe Steaua. Ma multumeam si cu un egal, dar ma bucur enorm pentru victorie. Vrem sa obtinem maximum de puncte in etapele care au ramas", a precizat Munteanu, fost jucator la Steaua.

Tehncianul dinamovist, Florin Marin, a declarat ca sansele lui Dinamo la titlu sunt minime. "Dinamo mai are sanse mici, minime sa castige campionatul. Speram sa jucam totusi in cupele europene. E normal ca jucatorii sa fie debusolati, din cauza faptului ca au avut mai multe conduceri tehnice. Toata echipa a jucat sub valoarea ei astazi", a conchis Marin.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.