Rectificarea bugetara ar trebui anuntata azi insa cele doua partide din Alianta nu s-au pus de acord asupra domeniilor spre care ar trebui sa se indrepte banii. Fiecare urmareste suplimenarea fondurilor ministerelor pe care le gestioneaza. Presedintele democrat Emil Boc a indicat educatia, transporturile, mediul, protectia sociala si sanatatea ca domenii ale caror fonduri ar trebui suplimentate. In acest sens el a cerut gasirea resurselor financiare pentru plata drepturilor salariale restante ale cadrelor didactice.

La mediu, democratii urmaresc suplimentarea fondurilor destinate apararii contra inundatiilor. Marirea valorii punctului de pensie este obiectivul urmarit in domeniul protectiei sociale. Problema medicamentelor gratuite si compensate urmeaza sa fie rezolvata prin alocarea de sume suplimentare sanatatii. De cealalta parte, Calin Popescu Tariceanu vrea ca o parte din bani sa ajunga in agricultura, in timp ce mediul urmeaza sa ramana cu aceleasi fonduri .


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.