Deputatul PSD Adrian Nastase a fost audiat ieri, la Parchetului General, in calitate de faptuitor, intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu

Adrian Nastase nu a dat nici o declaratie in scris procurorilor si nu a depus vreun act pentru a-si sustine nevinovatia. Dosarul, facut in urma unei sesizari a deputatului PNL Dragos Ujeniuc, are ca obiect modul in care Adrian Nastase ar fi introdus pe ordinea de zi a Biroului Permanent, pe vremea cind era presedinte al Camerei Deputatilor, cererile de perchezitie a imobilelor de la Cornu si din strada Zambaccian.

Nastase a iesit vizibil relaxat din cladirea Parchetului si, cu zimbetul pe buze, a declarat ca in perioada urmatoare "le va trimite procurorilor citeva elemente de clarificare pentru a explica ce scrie in Constitutie". "Parlamentarii nu pot fi judecati pentru votul lor in timpul mandatului", a mai spus Nastase, care a caracterizat plingerea facuta de Ujeniuc ca fiind "sicanatorie", "aberanta" si "in afara regulilor elementare".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.