O fetita, in varsta de noua ani, a fost gasita moarta, la marginea cimitirului turcesc din comuna constanteana 23 August, cu capul bagat intr-o groapa si acoperit cu o piatra funerara.

Criminalul a fost eliberat conditionat din puscarie in luna ianuarie

Fata se indrepta spre casa bunicilor, in satul Mosneni, pentru a-si lua cartela pentru telefonul mobil pe care il primise cadou de la tatal ei. In drum, s-a intalnit cu Florin Gaju, un tanar de17 ani, pe care il cunostea din vedere. Baiatul a ademenit-o la marginea cimitirului, spunandu-i ca acolo o asteapta tatal ei. Tanarul a ucis copila, lovind-o in cap cu o bucata de lespede funerara pe care a smuls-o din pamant. Agresorul a bagat capul fetitei intr-o groapa si i l-a acoperit placa de piatra. Cadavrul a fost gasit de sateni. Procurorii cred ca fetita a fost violata.

Florin Gaju este recidivist, a fost eliberat conditionat din inchisoare. Acesta a lovit cu o piatra o angajata a SRI, aflata in vacanta. Dupa oribila crima acesta a fost prins si arestat pentru omor. Lui i s-a emis ieri un nou mandat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.