Cazul "Surprize, surprize" se apropie de final.

Botezata astfel deoarece infractorii se dadeau drept reprezentanti ai Andreei Marin si inselau oameni creduli pe care ii lasau fara agoniseala, ancheta a condus la depistarea a doi dintre escroci. Politistii Sectiei 8 de la Investigatii Criminale i-au descoperit pe Eliza Radu si Florin Miriuta, doi bucuresteni fara ocupatie. Ea are 39 de ani, iar el 31. Joi, cand au fost prinsi, acestia au fost luati la bani marunti de oamenii legii. Ei au marturisit ca se ocupau mai de multa vreme de mici escrocherii, dar nu de acest gen. De altfel, pentru inselaciune au mai fost condamnati cu ani in urma. Se pare ca pentru ei, inselaciunea este o "boala'" de familie pentru ca Eliza Radu si Florin Miriuta sunt cumnati. Surse din Politie ne-au confirmat si faptul ca ambii fac parte dintr-o adevarata retea care actioneaza pe raza Capitalei.

Dati de gol de o batrana

Eliza si Florin au fost depistati dupa ce au reusit sa o pacaleasca pe batrana Sabina T. Femeia de 85 de ani le-a dat 20.000 de lei noi pe motiv ca este castigatoarea unui premiu. Dupa ce au convins-o pe Sabin sa isi scoata banii de la doua banci, cei doi au sters-o cu averea femeii. Eliza a fost recunoscuta, insa, de pe imaginile unei camere de luat vederi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.